Wij, het team van Verkeersschool de Jong Groep, benaderen dit zonder paniek, zonder angst, maar met een ”better safe than sorry” gedachte en vanuit passie voor ons vak.

Onze aanpassingen:

Heb je klachten van verkoudheid, hoesten of koorts? Bel of app je rijles af!

Wij houden de richtlijnen aan van het RIVM en het CBR inzake het Coronavirus. Heb je klachten van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij je om je instructeur op de hoogte te brengen. 

———————————————————————————————————

Het CBR neemt extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Dit doen ze om de gezondheid van alle medewerkers, klanten en rijopleiders zoveel mogelijk te waarborgen.

  • (Examen)kandidaten met klachten van verkoudheid, hoesten of koorts vragen ze niet naar het examencentrum te komen. Dit betekent dat een toets of praktijkexamen niet door kan gaan en wordt kosteloos naar een later moment verplaatst.
  • Opleiders en begeleiders, zoals familie van kandidaten, graag zo weinig mogelijk gebruik maken van de wachtruimtes bij de examenlocaties om het aantal contacten te beperken.
  • Opleiders (je instructeur) kunnen vanaf vrijdag 13 maart 2020 landelijk voorlopig niet meer meerijden met toetsen en praktijkexamens.

Voor vragen over je autorijles kun je terecht bij je eigen instructeur (06-nummer achterop je leskaart)

Verdere maatregelen die wij zullen nemen na elke rijles is o.a. het stuur, de versnellingspook, handrem, handgrepen etc. reinigen. Ook handen wassen, hoesten/niezen in de binnenkant van de elleboog, gebruik papieren zakdoekjes en geen handen schudden zijn in onze lesauto’s van toepassing!