UPDATE: Examens en toetsen per direct afgelast! – CBR

Officieel bericht op CBR. nl

(klik op bovenstaande link voor het persbericht op de website van het CBR)

Update: 20 maart 2020

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom Corona annuleert CBR in het hele land vanaf maandag 16 maart 2020 alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen, rijtesten en cursussen (alcohol en verantwoord rijgedrag). Dit geldt ook voor alle beroepsexamens.

Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 6 april.

Kandidaten en hun rijscholen worden vandaag geïnformeerd. Alle examens kunnen zodra dat weer kan kosteloos worden ingehaald. Om een run op examens na 6 april te voorkomen, is het reserveren van examens en rijtesten voorlopig niet mogelijk.

Algemeen directeur Alexander Pechtold: ‘Alle experts raden aan om zo min mogelijk sociale contacten te hebben. Daarom vind ik het niet langer verantwoord om examens, toetsen en cursussen door te laten gaan. Zo hopen we verdere verspreiding van het virus in te dammen.’

Uiteraard blijven wij goed communiceren met onze eigen leerlingen over de rijlessen en alles omtrent deze ontwikkelingen! Voor vragen kun je altijd contact opnemen met je eigen instructeur.