Weer van start na 12 weken!

YES! Tijdens de persconferentie van dinsdagavond 23 februari 2021 was er goed nieuws voor ons. Vanaf volgende week woensdag 3 maart mogen de rijlessen weer van start! Onze instructeurs zijn al gelijk druk bezig om alle leerlingen in te plannen. Houd je telefoon in de gaten!

Om de rijlessen weer te mogen laten plaatsvinden is het belangrijk dat we ons allemaal aan de maatregelen houden. Gelukkig ging dat de vorige keer ook super goed! Vandaag hopen wij meer informatie te ontvangen vanuit het CBR en de overheid wat die maatregelen gaan inhouden en hoe alles betreft het inplannen/inhalen van toetsen en examens zal gaan.

Doordat wij van 16 december 2020 t/m 2 maart 2021 stil hebben gestaan zal er eerst weer heel wat ingehaald moeten worden, hiervoor is tijd nodig. Wil je (binnenkort) starten met autorijles? Meld je dan op tijd aan! Er zijn helaas (flinke) wachttijden ontstaan overal. Wij doen ons uiterste best om iedereen z.s.m. te kunnen laten starten en de beste opleiding aan te bieden!

Hopelijk tot snel! #staysafe #staypositive #verkeersschooldejong