Lockdown..

In de persconferentie van gisteren 14 december 2020 heeft het kabinet besloten dat we weer in lockdown moeten. Helaas betekent dit voor ons als rijinstructeurs dat wij tot en met 19 januari 2021 ook geen rijlessen mogen geven. Het CBR heeft alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen en rijtesten uitgesteld. 

Wij begrijpen als geen ander dat dit enorm vervelend is en teleurstellend om niet te weten wanneer er weer precies praktijkexamens en rijlessen mogelijk zijn. Heb vertrouwen in ons als rijschool, laten we er samen voor zorgen dat we hier gezond en wel doorheen komen. Zorg goed voor jezelf en elkaar en bedankt voor je begrip in deze bijzondere situatie! Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Wil je je alvast aanmelden (zeker aan te raden vanwege de verwachte drukte) of heb je vragen? Je bent van harte welkom! Wij zien graag je aanmelding/vragen verschijnen via onze website (onderaan elke pagina mogelijk) of per mail naar administratie@verkeersschooldejong.nl. Vanwege de maatregelen zijn wij het beste bereikbaar per mail/website.

Maak er ondanks alles toch fijne feestdagen & een GESLAAGD nieuwjaar van!

Link naar het officiële bericht van het CBR betreft deze maatregelen:
https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/nieuws/vanaf-dinsdag-15-december-geen-examens-en-toetsen.htm 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie