UPDATE per 21 april 2020 – Verbod op autorijlessen/geen CBR examens i.v.m. maatregelen Coronavirus

Update 22 april 18:40 uur:
Beste allemaal,
Helaas mogen wij tot 20 mei a.s. nog steeds geen rijlessen geven. Enorm balen, maar ieders gezondheid staat natuurlijk voorop! Zodra er meer bekend is wanneer er wél weer rijles gegeven mag gaan worden laten wij dit uiteraard direct weten. De uitgestelde toetsen en praktijkexamens krijgen, zodra het weer kan, nog steeds voorrang! Nog ”even” geduld, wij staan voor jullie klaar! 

Alle theorie-examens en praktijkexamens voor de auto die ná 20 mei gereserveerd staan worden door het CBR ook geannuleerd. Lees hierover meer op: https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/nieuws/tot-20-mei-geen-examens.htmof lees de laatste ontwikkelingen op www.rijksoverheid.nl.

Update 1 april 08:01 uur:
In de persconferentie van gisteren 31 maart 2020 heeft het kabinet besloten alle Corona maatregelen te verlengen t/m 28 april a.s. Helaas betekent dit voor ons als rijinstructeurs dat het ons tot die tijd ook verboden is om les te geven. 

Examens bij het CBR zijn ook t/m 28 april a.s. nog steeds uitgesteld. De regeling van het kosteloos inhalen blijft gelden! Wij staan er helemaal klaar voor om, zodra het weer mogelijk is, alles op alles te zetten om dit in de kortst mogelijke tijd in te gaan halen! Wij houden onze leerlingen op de hoogte.
 
Wij begrijpen als geen ander dat dit enorm vervelend is en teleurstellend om niet te weten wanneer er weer praktijkexamens/toetsen mogelijk zijn. Heb vertrouwen in ons als rijschool, laten we er samen voor zorgen dat we hier gezond en wel doorheen komen, zorg goed voor jezelf en elkaar en nogmaals bedankt voor jullie begrip in deze uitzonderlijke situatie! 

Hieronder de link naar het hele bericht van de Rijksoverheid per 31 maart 2020:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-de-aanpak-van-het-nieuwe-coronavirus-in-nederland

Hieronder de link naar het hele bericht van het CBR per 01-04-2020:
https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/nieuws/alle-toetsen-en-examens-uitgesteld-tot-en-met-ten-minste-28-april.htm

 


Aanvullende maatregelen van de Rijksoverheid
per 24 maart 21:15 uur:
”4. Het uitoefenen van alle vormen van contactberoepen wordt verboden, voor zover er geen 1,5 m afstand tot de klant gehouden kan worden. Hierbij kunt u denken aan masseurs, kappers, nagelstylisten en rijinstructeurs.”

Inmiddels hebben wij onze eigen leerlingen op de hoogte gebracht van deze maatregel die de Rijksoverheid heeft genomen. Vooralsnog is deze maatregel t/m 6 april 2020 van toepassing.
Laten we er samen voor zorgen dat we alle rijlessen gezond en wel weer kunnen vervolgen! Hopelijk tot snel en zorg goed voor jezelf en elkaar! 

Hieronder de link naar het hele bericht van de Rijksoverheid betreft de maatregelen:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2020/03/24/aanvullende-maatregelen-23-maart